Indkøbskurv
Antal
0 stk.
Total
0 kr.

Den Danske Antikvarboghandlerforening ILAB-LILA
  

Om Clemens Antikvariat

Historie

Clemens Antikvariat er oprindelig en udløber af Clemens Bogkæden der blev grundlagt i Århus i 1958. Antikvarboghandlen blev etableret i 1989 af Lars Rørbæk og havde dengang adresse på Åboulevarden i Århus midtby. Sidenhen fusionerede antikvariatet med Clemens Boghandel, og i år 2000 flyttede antikvariatet til Tordenskjoldsgade 59, i nærheden af Aarhus Universitet, til lokaler, der bedre kunne rumme den stadigt voksende bog-, kunst- og musiksamling.

Specialeområder

Vores specialområde er det 20. århundredes litteratur, kunst og musik, men vi har også et bredt og alment udvalg fra tiden både før og efter. Gennem årene har vi erhvervet litteratur, kunst og musik fra fremtrædende kulturpersonligheders, institutioners og forfatteres samlinger - heriblandt Peter Skautrup, Johannes Sløk, Dan Turèll, Paul Hammerich, Bjarne Saxhof, Per Arild Christensen, Ole Lindboe, Erhvervsarkivet (Aarhus), Bjarne Nielsen (Sherlock Holmes Museet) og Danmarks Radios Musikbiblioteker med flere.

Køb og salg

Vi køber vinylplader - fra større pladesamlinger til enkelte sjældne plader. De fleste genrer og stilarter har vores interesse: Rock, jazz, klassisk, electronic... o.s.v. Og vi køber tilmed musik i alle formater: Lp, mini-lp, single-plader og ep'er (7-inch), lak-plader (78'ere), kassettebånd, cd'er.

Bogsamlinger og enkelte bøger købes - samt grafik, plakater, tegneserier og postkort.

En stor del af vores omfattende lager er synligt i vores internetbutik samt i vores lokaler i Tordenskjoldsgade 59. Bemærk at titlerne i vores internetkatalog ikke forefindes i vores butik.

Vi tilbyder salg af bøger og plader til udstilling og dekoration.

Vurderinger

Vi foretager vurdering af musik- og bogsamlinger for biblioteker, skifteretten, forsikringsselskaber samt for private.

Faglig organisering

Clemens Antikvariat er medlem af:

ILAB-LILA - Den Internationale Antikvarboghandlerforening.

ABF - Den Danske Antikvarboghandlerforening
Design by Krosweb