Indkøbskurv
Antal
0 stk.
Total
0 kr.

Den Danske Antikvarboghandlerforening ILAB-LILA
  

Salgsbetingelser

Salgs- og betalingsbetingelser

Vores priser er anført i danske kroner og er omfattet af den danske second-hand salgsmoms som ikke kan fratrækkes. Alle vores titler er i pæn stand, hvis intet andet er anført i beskrivelsen. Det vil sige, at de forefindes i det originale udstyr fra forlagene eller pladeselskaberne. Hvis der skulle forekomme mangler eller defekter, som ikke indgår i vores beskrivelser, tager vi varen retur indenfor fjorten dage. Varen skal i påkommende tilfælde være i samme stand som ved afsendelsestidspunktet.

.

Vi kan desværre ikke tilbyde at tilsende bestilte bogtitler iøjeblikket, men du er hjertelig velkommen i vores butik, hvor din bestilling kan afhentes i åbningstiden. Bestillinger, som er afgivet inden mandag kl.17.00 kan afhentes førstkommende torsdag efter kl.13.00.

.

Betingelser for varer der ønskes afhentet i butikken

Når vi har modtaget din ordre, vil du pr. e-mail få tilsendt besked om, hvornår din bestilling kan afhentes - ca. 2-5 dage.

Bankoplysinger

Hvis du ønsker at betale via vores bank, er bankoplysningerne følgende:

Nordea
Søndergade 44
8000 Århus C
Reg.nr. 1971 Konto 3484493919

Payment details for our foreign customers:

1.

Nordea
Søndergade 44
8000 Århus C
Denmark
Iban-number - DK-3420003484493919
Swift-kode - NDEADKKK

2.

Paypal at info@clemensantikvariat.dk

SE-nummer: 17234382

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@clemensantikvariat.dk

Design by Krosweb